Det våres utenfor Ullevål sykehus, men...

Nei til riving av Ullevål sykehus!

Det våres utenfor Ullevål sykehus, men AP og SP har brutt Hurdalsplattformen og overkjører lokaldemokratiet og faglige argumenter!

Det er trist og heller udemokrat
isk at AP- og Senterpartiregjeringa har overprøvd lokaldemokratiet i Oslo og brutt sin egen Hurdalsplattform der regjeringen lover at tiden med å overprøve lokaldemokratiske vedtak skulle være over!  

For det er flertall i bystyret i Oslo for å bevare Ullevål sykehus — og alle fagmiljøer og fagforeninger på Ullevål sykehus sier nei til riving — på et faglig-medisinsk grunnlag! 

Så selv om det nå for tiden våres utenfor Ullevål sykehus, så har vi en regjering som sprer kald retorikk, mørke og høst i Oslo. Men siste ord er ikke sagt! 

Personlig har jeg et rimelig godt forhold til sykehuset og har vært her flere ganger på behandling og kontroll. Har også vært innlagt her noen ganger. Sist jeg var innlagt på Ullevål sykehus var i juni 2009 for en lengre kontroll etter en større hjerteoperasjon, som gikk veldig bra! 

Ellers er det store utbyggingsmuligheter på sykehusområdet og trist dersom dette området skal gjøres om til privatboliger for folk med mye penger. For her vil det evt. bli dyrt! 

Inne på sykehusområdet finnes det to skulpturer som jeg liker veldig godt: Det er billedhuggeren Per Ungs «Omfavnelse» (oppsatt i 2006) og bulgarsk-norske billedhuggeren Stefanny Hillgards «Det våkende øye» (1984). Fotomontasjen ovenfor får da symbolisere min kjærlighet, omfavnelse og våkende blikk for et godt og velfungerende lokalsykehus som Ullevål sykehus er! 

Jeg oppfordrer alle gode krefter til å melde seg inn i Facebook-gruppen NEI til nedleggelse av Ullevål sykehus eller Redd Ullevål sykehus.

Det våres utenfor Ullevål sykehus, men alt er nok ikke helt som det skal være...

Det våres utenfor Ullevål sykehus, men alt er nok ikke helt som det skal være...

Får AP-SP-regjeringa som den vil, blir det privatboliger her inne på Ullevål sykehus!

Bilder på Google Foto


Kommentarer