Middagsbesøk på Yummy House på Majorstua i Oslo

Fint veggmaleri på Yummy House i Sørkedalsveien 5 på Majorstua i Oslo.

Har gjennom årene vært mange ganger her på kinarestauranten Yummy House i Sørke­dals­veien 5 på Major­stua i Oslo og spist middag eller bare tatt noen pils. Og nå, sist søndag kveld, 29. mai 2022 var Greta, ei felles venn­inne og jeg der og spiste. Og som alltid var det veldig god kina-mat og en effektiv og hygge­lig be­tjening. 

Men etter ny­åpningen etter en brann der for noen år siden, har prisene stadig økt og det blir mindre og mindre folk der. Synd, for før var dette (Leon) et veldig popu­lært ute­sted for mange personer fra Maj­or­stua og ellers i Oslo. Tror stedet har blitt for «pent» og dyrt for de tid­lig­ere stam­kundene, men det er restau­rantens valg!

Før var det de rimelige prisene, særlig på drikkevarene som trakk folk. Men nå har de også kuttet ut alle norske mid­dager og små­retter, som nok passet mange fra det tid­ligere og kanskje litt tørst­ere publi­kum­met bedre. Jeg regner med at restau­ranten nå igjen satser på at busslaster med be­talings­villige, relativt rike kinesere nå atter igjen vil komme etter at kor­ona­en for­håpentlig­vis også snart går over i Kina. 
Time will show!

Fotomontasje fra Yummy House.

Fotomontasje fra Yummy House.

Fint inne på Yummy House.

Fotomontasje fra Yummy House.

Fotomontasje fra Yummy House.

Bilder på Google Foto
...........................................

Noen bilder fra tidligere besøk hit på min konto på Google Foto:


......................................................

Kommentarer