Mølleparken ved Akerselva i Bydel Sagene

Flott kastanjetre i Mølleparken nord for Sannergata i Bydel Sagene i Oslo.

23. mai 2022 var vi en tur på JYSK Mølla i Thv. Meyers gate 11 ved Mølleparken i Bydel Sagene for å hente to plast­trekk til to hage­stoler vi egent­lig kjøpte i fjor, men som de da ikke hadde trekk til. 

Jeg tok sam­tid­ig disse bild­ene av et flott kast­anje­tre som ligger i Mølle­parken ved siden av Akers­elva. De tre første bild­ene ble tatt fra Sanner­gata, og de to siste er nær­bilder av det flotte kast­anje­treet.

JYSK Mølla har et ganske bra ut­valg av hage­møbler (og andre møb­ler og div. in­ven­tar...), men alle JYSK-butikk­ene er gru­somt dyr når det gjeld­er frakt. Så skal du handle større ting og er av­heng­ig av å få ting frakta, så er ikke JYSK å an­befale!

Ellers er Mølle­parken et gate­navn med inn­kjørsel fra Sanner­gata, helt øverst på Grüner­løkka. Den er også et rela­tivt fint park­område øst for Akers­elva med en del nærings­bygg, Mølle­parken Skate­park og et ganske stort park­erings­anlegg med en idretts­bane på taket. Park­om­rådet går langs Akers­elva fra Sanner­gata opp­over i retning til Nedre Vøyen foss med blant anna Hønse-Lovisas hus ved Beierbrua. Et fint område i Oslo, som jeg flere ganger i året går tur i! 

Mølleparken ovenfor Sannergata.

Høyblokka til høyre for kas­tanje­treet er en av Norges høy­este bolig­blokker og heter Fossheim borettslag og har adresse Thv. Meyers gate 5 i Sagene Bydel i Oslo. Fra topp­etasj­ene her ifra har du en fan­tast­isk ut­sikt over store deler av Oslo!

JYSK Mølla sett fra Sannergata.

Flott kastanjetre i Mølleparken.

Flott kastanjetre i Mølleparken.

Flere bilder på Google Foto

.............................

Kommentarer