Øyna kulturlandskapshotell på Inderøya i Trøndelag

Utenfor resepsjonen til hotellet.

Lørdag 6. august var Greta og jeg i bryl­lup på Øyna kultur­land­skaps­hotell på Inder­øya. Vi an­kom hot­ellet dagen før om­trent klokka 17.30 — og mel­lom alt det som skjedde på fre­dag kveld, bryl­lup på lør­dag og fel­les fro­kost på søn­dag, tok jeg disse uten­dørs­bild­ene av hotellet. 

Jeg tok også en del bild­er fra vi­elsen og like etter, og disse er sendt til brude­paret. Men da disse bild­ene er av pri­vat karak­ter, får brude­paret event­uelt offent­lig­gjøre dem selv.

Øyna kultur­land­skaps­hotell lig­ger langs Den Gyldne Omvei og ligger nest­en helt øv­erst på Inder­øy i et nyde­lig kultur­land­skap og har en særs vak­ker ut­sikt ned til Trond­heims­fjorden og til Borgen­fjord­en. I den lille små­byen Straumen har vi den 202 meter lange Straum­brua

Hotellet er vel­dig stil­rent inn­vendig og har fan­tast­isk fine rom med en helt nyde­lig ut­sikt. Maten og fro­kosten er superb og ser­vicen vi opp­levde under hele opp­holdet var helt topp! 

Så har du lyst til å opp­leve et spenn­ende og litt anner­led­es hotell med kort­reist og nyd­elig mat, godt øl fra Inder­øya gårds­bryg­geri, god ser­vice og en fabel­aktig ut­sikt, så er det bare å ta Den Gyldne Omvei til Øyna kultur­land­skaps­hotell!

På hotellets hjemme­side kan vi lese at

«Navnet Øyna er hentet fra det gamle Øyna­fylke - som Inder­øy var en del av rundt år 800. Vi kaller oss et kultur­land­skaps­hotell fordi vi lig­ger i - og ser ut over et ene­stå­ende vakkert kul­tur­land­skap, formet av men­nesker og dyr i år­tider.» Se mer på oyna.no.

Øyna kulturlandskapshotell på Inderøya.

Resepsjonen til hotellet.

Verdalinger på tur til Inderøya.

Ved resepsjonen til Øyna.

Fin kveldsutsikt fra Øyna.

Ved resepsjonen til hotellet.

Naturlig tak på hotellet.

Her foregikk vielsen senere på dagen.
..........................................

Les mer om hundekongen Saur
......................................
Flere bilder på min konto
på Google Foto


Utsiktsbilder fra
Øyna kulturlandskapshotell

......................................

Kommentarer