Edesma Cyprus Taverna - Souvlaki Place i Larnaka

Levende gresk-kypriotisk musikk på Edesma Cyprus Taverna i Larnaka.

Etter at vi hadde vært på rest­au­ranten Edesma Cyprus Tav­erna i Lar­naka tir­sdag 18. okt­ober 2022, vis­ste vi at det det var lev­ende mus­ikk på Ede­sma hver lør­dag. Og lør­dag 22. okt­ober var Greta, Bjørn, Jon og jeg på nytt be­søk på rest­au­ranten. 

Da vi an­kom stedet var klokka om­trent 22.30 og bak­gården på Edesma hadde be­gynt og tøm­mes for folk. Men noen gjes­ter var fort­satt igjen, blant anna et kyp­ri­ot­isk burs­dags­sel­skap og noen serb­iske tur­ister.

I bak­gården spilte en flink mus­iker gresk-kypri­otisk mus­ikk og det greske burs­dags­sel­skapet sang lyst­ig med og var of­te ute på gulv­et og dan­set. Etter hvert hivde Bjørn seg med i dans­en og koste seg... 

Klokka 24.00 fylte den tid­lig­ere barne­legen og psyki­at­eren Jon Lange 91 år og det ble be­hørig feira med burs­dags­kake og burs­dags­sang­en «Happy Birthday». 

Bild­ene ble tatt med mobil­tele­fon og litt pro­mille og be­veg­elses­bild­ene ble der­for ikke så skarpe som ønsket, men vi hadde det vel­dig trive­lig - og skik­kelig hyg­ge­lig å feire Jons 91-årsdag med sang og moro! 

Da det stengte på Edesma, gikk vi til­bake mot hotel­let og var først innom rest­au­rant­en «Bal­kongen», eller Το Μπαλκονάκι som den heter på gresk, og av­slutta en særs hyg­ge­lig kveld...

Jon, snart 91 år! 

Fotomontasje fra Edesma.

Kypriotisk bursdagsselskap på Edesma.

Bjørn danser i vei på Edesma...

Dans på Edesma Cyprus Taverna!

Bjørn danser i vei på Edesma...

Dansen går på Edesma Cyprus Taverna.

Flere bilder på min konto
på Google Foto
.................................

Bilder fra tidligere besøk hos Edesma
på in konto på Google Foto:

Edesma 25. februar 2020

Edesma Cyprus Taverna, Larnaca
(februar 2019)

................................

Kommentarer