Oljemalerier fra 1. april på Café Stolen

Oljemaleri fra Café Stolen i Helgesens gate 32 på Rodeløkka i Oslo.

Fredag 1. april klokka 20.30 hadde vi avtale med Bjørn om å møtes på Café Stolen i Helgesens gate 32 for noen kveldspils. Ble til at vi ble sittende der i omtrent to timer. Lørdagen før hadde det vært 60-årsdag og lukket selskap på restauranten og de flotte blomsterbukettene fra selskapet helga før stod fortsatt veldig fint — og pynta opp alle bordene.

Ellers er det noen uker siden vi sist møtte billedhuggeren Bjørn «Kunstnerbjørn» Sørvang Hansen, og det ble noe snakk om Jazz-musikk og mye snakk om kunstnergjerningens hans, salgutsikter og oppdraget med skulpturen av kombinertløperen og OL-mesteren Tom Sandberg. Og gledelig snakk om våren som er i vente, tur til Larnaca på Kypros til høsten, men også om koronapandemien og krigen i Ukraina og anna djevelskap. Uansett en veldig hyggelig kveld!

Som den blomsterelskeren jeg er, ble det mange blomsterbilder. Og ettersom det var 1. april har jeg lekt meg litt ekstra i Photoshop og i dataprogrammet FotoSketcher som kan gjøre om bilder til bl. a. en slags oljemalerier...

Oljemaleri fra Café Stolen.

Fotomontasje og oljemaleri fra Stolen.

Oljemaleri fra Café Stolen.

Oljemaleri fra Café Stolen.

Fotomontasje og oljemaleri fra Stolen.

Oljemaleri fra Café Stolen.

Oljemaleri fra Café Stolen.

Bilder på Google Foto

Kommentarer