Evelyn og Ahmad på Petrus Bar og Restaurant i Helgesens gate 50. |
Slik var det på Petrus ved påsketider for tre år siden
Lørdag 13. april 2019 var Bjørn, Greta og jeg og spiste middag på Petrus Bar og Restaurant i Helgesens gate 50 her på Rodeløkka. Greta og jeg valgte Filé Oscar og Bjørn S. valgte laks.
Maten har blitt fantastisk god — og delikat anrettet etter at Ahmad Gargary tok over restauranten. De fløtegratinerte potetene var som en nydelig middag i seg selv! Ja! Kokka på Petrus er i særklasse flink! Tusen takk!!!
Nå tre år etter er det nye eiere og stedet har fått tilbake sitt opprinnelige navn, «Petrus Mat og Vinhus». Fortsatt er det like nydelig mat og trivelig her. Og da vi har hjemmepåske i Oslo i år, blir det blir nok muligheter for en tur hit i løpet av påsken 2022 også, vil jeg tro!
Bjørn på Petrus Bar og Restaurant. |
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Skriv gjerne en kommentar!