Påskebesøk på Petrus Bar og Restaurant

Evelyn og Ahmad på Petrus Bar og Restaurant i Helgesens gate 50.

Slik var det på Petrus ved påske­tider for tre år siden
Lørdag 13. april 2019 var Bjørn, Greta og jeg og spiste mid­dag på Petrus Bar og Rest­au­rant i Helgesens gate 50 her på Rode­løkka. Greta og jeg valgte Filé Oscar og Bjørn S. valgte laks. 

Maten har blitt fant­ast­isk god — og deli­kat an­rettet etter at Ahmad Gargary tok over rest­au­ranten. De fløte­grati­nerte potet­ene var som en nyde­lig mid­dag i seg selv! Ja! Kokka på Petrus er i sær­klasse flink!  Tusen takk!!!

Nå tre år etter er det nye eiere og stedet har fått tilbake sitt opprinnelige navn, «Petrus Mat og Vinhus». Fortsatt er det like nydelig mat og trivelig her. Og da vi har hjemmepåske i Oslo i år, blir det blir nok muligheter for en tur hit i løpet av påsken 2022 også, vil jeg tro!

Bjørn på Petrus Bar og Restaurant.

Nydelig Filé Oscar på Petrus!

Nydelig laks på Petrus!

Nydelige gratinerte poteter!

Fotomontasje fra Petrus.

Kommentarer