Nidelva — ei utmerka ælv te å spøtt i!

Nidelva med Bakke bru, Nidarosdomen og Royal Garden i Kjøpmannsgata 73.

Mellom 5. og 7. aug­ust var kona og jeg på Inder­øya i Nord-Trønde­lag i for­bind­else med et bryll­up. Og søn­dag 7. aug­. tok vi toget til Tron­dheim for å bo to net­ter på Radis­son Blu Royal Garden i Kjøp­manns­gata. 

Har hørt at det ikke har vært så dår­lig juli-vær i Trønde­lag på mange ti-år. Men vi var hel­dig med været og under opp­hold­et i Trond­heim var det godt og varmt vær. Ja vel­dig fint vær og masse­vis av folk ute i gat­ene og rene vår­slippet på ute­rest­au­rantene ved torget. 

Jeg tok som van­lig mange bild­er, og her er noen bild­er jeg tok man­dag 8. aug. i 10-tiden om morg­en­en og om­kring kl 21.00 da vi etter å ha vært på Egon på Sol­siden på TMV-kaia og spist middag gikk til Cafe Løkka på Bakk­landet og av­slut­ta kveld­en. 

Bild­ene er tatt ved Sol­siden og fra og ved Bakke bru like i nær­het­en av hotel­let Royal Garden i Kjøp­manns­gata i Midt­byen. På for­mid­dagen tok jeg også en del bild­er ved Bakk­lands­torget og Gamle bybru med utsikt utover Nidelva.

Og for å bruke Otto Nilsens gode for­mu­ler­ing, så er vel Nidelva — «ei utmerket elv t å spøtt i»! Og som trøn­der, så synes jeg at Bryggen i Bergen er ingen­ting i for­hold til brygg­hus­ene i Trond­heim!

Nidelva og Radisson Blu Royal Garden Hotel i Kjøpmannsgata 73 i Midtbyen.

Nidelva og Royal Garden Hotel.

Nidelva ogRoyal Garden Hotel.

Royal Garden med Verftsbrua over til Solsiden på TMV-kaia i Trondheim.

Utsikt fra Bakke bru i Trondheim.

Utsikt fra Bakke bru i Trondheim.

Utsikt fra Bakke bru i Trondheim.

Utsikt fra Bakke bru i Trondheim.

Utsikt fra Bakke bru i Trondheim.

Fotomontasje fra Bakke bru i Trondheim.

.............................................

Kommentarer