Agios Georgios Chapel — Εξωκκλήσι Αγίου Γεωργίου

Fotomontasje utenfor Agios Georgios Chapel i Ayia Napa Harbour.

Tirsdag 1. nov. var vi på dags­tur til turist­byen Ayia Napa, som lig­ger om­trent en tim­es buss­tur unna Larnaka. Vi hadde på for­hånd be­stemt oss for å rus­le litt rundt om­kring ved klost­eret i by­en. Men da det var så varmt, valg­te vi å gå ned til hav­na og ta en lunsj på fiske­rest­au­ranten Isaac Fish Tavern like ved sjøen, og som er et fint sted hvor vi har vært mange gang­er før. 

Under lunsj­en tok jeg disse bildene av det lille kapellet Agios Georgios Chapel, som står rett ved siden av fiske­rest­au­ranten. 

Har som van­lig lekt meg litt i Photo­shop med noen (kan­skje noe i over­kant blas­fem­iske?) dyp­ets­ning­er av fig­urer fra veg­gene inne i kapel­let. Inne i kap­el­let er det, som i alle kat­ol­ske kapell og kirk­er som i alle fall jeg har be­søkt, flust av gull og glim­mer. Fint å se på, men ikke min stil akku­rat! Noen av fig­urene har jeg dyp­et­set nå i dag, tors. 3. nov., og andre fig­urer har jeg dyp­etset etter tid­lig­ere be­søk inne i kap­el­let.

Etter lunsjen gikk vi en runde i havne­om­rådet og der­etter be­stemte vi oss for å ta taxi til den lille byen Prot­aras, som ikke lig­ger alt for langt unna.

Men det er en annen historie...

 Agios Georgios Chapel sett fra Isaac Fish Tavern i Ayia Napa Harbour.

Inne i Agios Georgios Chapel.

Inne i Agios Georgios Chapel.

Fotomontasje fra Agios Georgios Chapel.

Inne i Agios Georgios Chapel.

Inne i Agios Georgios Chapel.

Utenfor Agios Georgios Chapel.

Fotomontasje fra Agios Georgios Chapel.

 Flere bilder på min konto på Google Foto

Bilder fra noen tidligere besøk i Ayia Napa
på min konto på Google Foto:

............................

Kommentarer