Takis Kebab House i Larnaka

Utenfor Takis Kebab House helt sentralt i den travle Gamlebyen i Larnaka.

Greta og jeg har vært og spist på Takis Kebab House alle år vi har feri­ert her i Larnaka. Bjørn har også vært med mange ganger hit de fire årene han før har vært med oss til Lar­naka. Jon er på Kyp­ros for første gang og er dermed ny her. 

Takis Kebab House ligger i gata Nikolaou Rossou Str., 7, ikke så langt i fra by­ens mest kjente byg­ning: Lasarus-kirka — og fra der vi bor på Sun Hall Beach Hotel APTS ved Strand­prom­enaden Athen­on, popu­lært kalt «Palm Beach Prome­nade».

På Takis får vi all­tid noen typi­ske gresk-kypri­oti­ske for­retter — på huset. Og her ser­verer de rime­lig gresk-kypriotisk mat og drikke. Dess­uten er Takis et hygge­lig sted med trive­lige og effekt­ive kel­nere og maten her er etter min mening enormt god! Mid­dag­sretten jeg etter hvert har falt for er Kylling-kebab med ris (i stedet for Pommes frites som det egent­lig står på menyen). Helt nyde­lig! 

De gang­ene vi har vært her har det all­tid vært en del turi­st­er. Takis synes også å være et vel­dig popu­lært sted for lokal­be­folk­ningen og vi har sett mange kypri­oti­ske fami­li­er på kveld­stid og i helg­ene. Et intervju med ei­eren av Takis kan leses på Cyprus Alive.

Skal man si noe negativt om stedet, må det være at tra­fikk­støyen kan være gen­er­ende og at mid­dags­por­sjonene er alt­for store! Men det er lov å dele! ANBEFALES!

(Har for å skjule noen per­son­er som jeg ikke har spurt om å ta bilder av lagt på et an­sikt be­stå­ende av frukt.)

Sunne gjester på Takis Kebab House.

En av kelnerne på Takis Kebab House.

Shicken Kebab med bacon og ris.

En av kelnerne på Takis Kebab House.

Utenfor Takis Kebab House helt sentralt i den travle Gamlebyen i Larnaka.

Noen flere bilder på min konto
 på Google Foto

......................................

Kommentarer