Fint med snø i Verksgata borettslag!

Bakgården i Verksgata borettslag på Rodeløkka i bydel Grünerløkka i Oslo.

Tirsdag 13. februar 2023
Omtrent klokka 12.05 var jeg ute og kasta diverse aviser i papir­con­tain­er­ne ovenfor Fjell­gata 2E og tok disse bild­ene ned­over bak­gården i bor­etts­laget på vei ned til Sofien­berg­parken og Grüner­løkka.

Fint vær og deler av bak­gården lå bada i sol. På ny­het­ene i mor­ges sa de at det hadde kommet 20 cm med snø i løpet av natta og at det var ny 5-års­rekord for Oslo.

Synes det er fint med snø, men føler nok at som år­ene går at snøen er opp­skrytt, sær­lig i byen, og at nyt­ten av snø er om­vendt pro­por­sjo­nal enn ald­eren. Men snøen lyser opp den verste mørke­tida, det gjør den! Og jeg synes det alltid er veldig fint når det er snø her i bo­retts­laget! Og når det er godt brøyta og bruk­bart strødd, da er det vel­dig flott å bo her på Rode­løkka også om vinteren!

Bakgården i Verksgata borettsla

Bakgården i Verksgata borettslag.

Bakgården i Verksgata borettslag

Bakgården ovenfor Fjellgata 1 i Verksgata borettslag.

Bakgården i Verksgata borettslag

Snøvær i Verksgata borettslag

Julekortstemning utenfor Fjellgata 2A.

Omtrent klokka 16.00 be­gynte det å snø litt her på Rode­løkka. Tok disse bild­ene med mobil­telefonen fra klokka 16.04 da jeg var på vei hjem i dag. Fint når det snør og rene jule­kort­mot­ivet ved inn­gangen til Fjell­gata 2A-2E i bo­retts­laget!

Julekortstemning utenfor Fjellgata 2A.

Bakgården i Verksgata borettslag.

Bakgården i Verksgata borettslag.

Flere bilder på min konto
på Google Foto



Kommentarer